Tilmelding til Snaptun kajakklub

Klubbens formål er at udbrede og fremme interessen for kajaksporten i området, at integrere friluftsliv og kulturmiljø i aktiviteterne, at øge sikkerheden ved at lave fælles aktiviteter, samt at udbygge sociale relationer i lokalområdet

Indtil videre et det aftalt at klubben mødes hver torsdag aften på stranden ved den gamle havn.

Tidspunktet for klub aftenen ændres over året, ring til bestyrelsen for nærmere oplysninger.

Kontingentet er fastsat til 1300 kr. (2. person i samme husstand 850 kr.) Medlemskabet gælder fra maj og et år frem.

Medlemskabet er først gyldigt når kontingentet er overført til konto: 7160 – 0254461. Så vidt muligt oplyses løbenummer sammen med navn ved indbetalingen.

Følgende oplysninger bedes oplyst:

Fulde navn
Fødselsdato
Mail adresse

Tilmelding sendes med mail til kasseren:

Torben Balsgaard Nielsen
Fiskeparken 47
7130  Juelsminde
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.