Tilmelding til Snaptun kajakklub

Klubbens formål er at udbrede og fremme interessen for kajaksporten i området, at integrere friluftsliv og kulturmiljø i aktiviteterne, at øge sikkerheden ved at lave fælles aktiviteter, samt at udbygge sociale relationer i lokalområdet

Vi mødes omklædte hver torsdag aften kl. 18.00 på stranden ud for vores klubhus som ligger til venstre på havnen.

Kontingentet er fastsat til 1300 kr. (2. person i samme husstand 850 kr.) Medlemskabet gælder fra maj og et år frem.

Medlemskabet er først gyldigt når kontingentet er overført til konto: 7160 – 0254461. Så vidt muligt oplyses løbenummer sammen med navn ved indbetalingen.

Følgende oplysninger bedes oplyst:

Fulde navn
Fødselsdato
Mail adresse

Tilmelding sendes med mail til kasseren:

Torben Balsgaard Nielsen
Fiskeparken 47
7130  Juelsminde
Mail:
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.